Vásárlásai értékesek számunka, azért különféle ajándékra gyűjthet pontokat.

VÁROSNÉV.ingatlanhirdetoje.hu 3 hónapra 5000 Ft-ért.

5,000.00 Ft
+ 5.00 pont

Termék leírása

Saját városi névvel foglalható aldomaines ingatlan oldal 3 hónapra AKCIÓSAN 5.000 Ft

A központi ingatlanportál nyitóoldalán egymás alatt lesznek felsorolva a budapesti kerületek, megyék nagyobb városai.

Ez azt jelenti, hogy az általad foglalt városi aldomaines ingatlan oldalad (peldavaros.ingatlankinalata.hu) is a központi ingatlan portál nyitóoldalán lesz reklámozva!

Plusz akik a városodban/kerületedben hirdetnek eladó lakást, házat, vagy adnak ki albérletet, üzletet ők az általad foglalt városi oldaladon fognak megjelenni elsősorban.

Ingatlanközvetítő oldalad alap funkciói:

 ----------------------------------------------------------

1. Ki lehet választani a saját ingatlanos hirdetések közül azt, hogy melyik legyen állandóan kiemelve elől a saját városi nyitóoldalon.

2. Saját külön reklámot (akár plusz bevételesd)lehet kihelyezni az ingatlanjait listázó oldalon vagy az ingatlant részletező aloldalon. 

3. A hirdetések részletező nézetének jobb felső oldalán nem csak az ingatlanközvetítő iroda vagy ingatlanos neve szerepel kattinthatóan, hanem alatta a "További ingatlan kínálata"> amelyre kattintva a látogató eljut az ingatlanközvetítő iroda (vagy ingatlanos) bemutatkozó oldalára. Ez azért jó számára, mert ha a hirdetését nem a saját oldalán látja valaki, hanem a központi oldalon vagy más aloldalon, akkor a látogató így is el tud jutni hozzá.

Erre egy példa: http://peldavaros.ingatlanhirdetoje.hu/ceg
--------------------------------------------------------