Legyen Neked is saját pénzthozó
kulcsra kész ApróHirdető oldalad
 és indulj el az 1 millióért vagy akár többért!Az Apróhirdető oldalak sikere és forgalma pedig annak köszönhető, hogy a piacon belül összehozza a keresletet a kínálattal. Ősidők óta a kereskedelem mozgatja a világot, így nem valószínű, hogy ez meg fog változni a jövőben!

Gondoljuk arra, hogy értéktárgyak milliói cserélnek gazdát naponta! Manapság pedig egyre többen rendelkeznek már internet kapcsolattal, így a mai trendeknek megfelelően az Internetes kereskedelem forradalmian fejlődik!Egy ApróHirdető oldallal a blog írásnál is könnyebb pénzt keresni.


Mert egy ApróHirdető oldallal nem kell sokat vesződni, mert a felhasználók (apróhirdetők, böngészők) által önmagát tölti tartalommal. Míg egy blogoldalt rendszeresen friss cikkek írásával kell működtetni.

Egy saját ApróHirdető oldalon ingyenesen meg tudja mutatni saját ajánlatát, mert pont erre való, hogy hirdessen általa saját reklámhelyein ingyenesen. Csak nem mindegy, hogy pár óra/nap után már nem az első helyeken láthatóak hirdetései, itt viszont saját reklám helyein mindig kiemelt helyen látható és még pénzt is keres az ApróHirdető oldallal is.

A felhasználók által történő hirdetés feladások ingyenesek.

Az ApróHirdető oldalához hirdetési felületek, reklámhelyek járnak.
Amiket pénzzé tehetsz, kiadhatod jó pénzért a kiemelt reklámhelyeket. Illetve saját reklámokat is felrakhatsz a kiemelt helyekre.


Ami számodra még lényeges, hogy központilag történik a hirdetések moderálása, szerkesztése általunk, így ezen részével sem kell foglalkoznod.
 


Most 1 milliót (vagy többet is) kereshetsz könnyedén az ApróHirdetőddel:

Sokan keresnek pénzt így az interneten, hogy felfuttatnak egy honlapot majd értékesítik. Így az éves díj árának akár 10-200 szorosát is megkeresheted vele az egyéb saját bevételeiden felül.
 
Hogyan?


Ha pár hónapon belül a saját ApróHirdetőd és a mások számára ajándékozott ApróHirdető oldalával elérsz egy bizonyos napi/havi ingyenes apróhirdetői és látogatói darabszámot, majd ezt megismétled, akkor az egész csapat ApróHirdetőinek látogatói és ingyenes apróhirdetőinek darabszámától függően sávos emelkedő ár táblázat szerint megvásároljuk ApróHirdetődet
10.000 Ft-ért
Vagy

100.000 Ft-ért
Vagy

1 millió Ft-ért
Amelyet 5 vagy 10 havi egyenlő részre elosztva kapsz meg, mint egy jövedelmet.

    --------------------------------------------------------------------------------------------------
Sőt, ehhez most egy "Keress pénzt az ingyenességből!" című pénzkereseti programot is indítunk.
     --------------------------------------------------------------------------------------------------

Ezt úgy kell értelmezni, ha valaki kioszt/ajándékoz mások számára ingyenes* ApróHirdető oldalt, akkor azon oldalakon keletkezett látogatói és hirdetői darabszám beleszámít a saját összesbe.
(*= csak a megyeszékhelyek/kerületek és az értékes kulcsszavasok kerülnek egy jelképes éves díjba. Saját névvel, fantázianévvel kezdődő ApróHirdető oldalak ingyenesen vehetőek birtokba)

Például ha 10 db ingyenes ApróHirdetőt kiosztottál és mindegyiken van havi 1000 látogató és ingyenesen feladott apróhirdetés, akkor az összesen 10 ezer látogatót jelent havonta, ami kb. 100.000 Ft-ot érhet.

Azok, akiknek kiosztottad az ingyenes ApróHirdetőt, ha ők is kiosztottak szintén 10-10 db ingyenes ApróHirdetőt 1000-1000 havi látogatóval, akkor azzal már 1 Millió Ft-ot is kaphatsz az ApróHirdetős oldaladért és annak pozíciójáért.

Ha pedig valaki a csapattársaid közül, akiknek 5 szinten keresztül adtatok át ingyenes ApróHirdetőt teljesít úgy, hogy jár neki 10 ezer Ft vagy 100 ezer Ft vagy 1 millió Ft jövedelem, abból Te is kapsz az általuk elért jövedelemből Partner Programszerűen:

  I. szinteden van aki teljesít, akkor a havi jövedelmének 20%-át kapod meg.
II. szinteden van aki teljesít, akkor a havi jövedelmének 5%-át kapod meg.
III. szinteden van aki teljesít, akkor a havi jövedelmének 5%-át kapod meg.
IV. szinteden van aki teljesít, akkor a havi jövedelmének 5%-át kapod meg.
 V. szinteden van aki teljesít, akkor a havi jövedelmének 5%-át kapod meg.

Amit pedig közben a saját kihelyezett reklámjaidon keresztül érsz el bevételt, az pluszban a Tiéd.


 

 

 


 


 

 

Betöltés